Telefon: 0735.174.262

Acasa | Contact

Cos cumparaturi

Produse: 0

Total: 0,00 Lei

PYRINEX QUICKPret: 0,00 RON (TVA inclus)

0735.174.262

Email: info@semmax-vetmag.ro

Descriere PYRINEX QUICK

Insecticid micro incapsulat combinat

Cultura

Agenti de daunare

Doza

Grau

Plosnita graului (Eurygaster integriceps)

1,0 l/ha

Rapita

Viespea rapitei (Athalia rosae)

0,750 l/ha

 

Gargarita tulpinilor de rapita (Ceutorhynchus napi)

1,0 l/ha

Livezi

Cotarul brun (Erannis defoliaria), Omida paroasa (Hyphantria cunea larve L1-L2), Omida defoliatoare (Lymantria dispar)

0,1% (1,5 l/ha la mar, 1,0 l/ha la restul speciilor)

Prun

Viespea samburilor de prun (Eurytoma schreineri), Viermele prunelor (Cydia funebrana)

0,1% (1,0 l/ha în 1000 l apa)

Mar

Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus, generatii de vara), Viermele merelor (Cydia pomonella), Paduchele lanos (Eriosoma lanigerum)

0,1% (1,5 l/ha)

Cartof

Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata)

1,0 l/ha

Cereale paioase (grau, orz, ovaz)

Gandacul balos (Lema melanopa)

1,0 l/ha

Varza camp

Buha verzei (Mamestra brassicae L1-L2), Fluturele alb al verzei (Pieris brassicae)

0,15% (0,9 l/ha)

MOD DE ACTIUNE
PYRINEX QUICK

contine doua substante active cu moduri diferite de actiune:
- clorpirifos – insecticid organofosforic cu actiune reziduala indelungata, care actioneaza prin blocarea sintezei colinesterazei pe cale de contact, ingestie si respiratie;
- deltametrin – piretroid de sinteza cu spectru foarte larg de combatere si actiune rapida de contact si ingestie (prin blocarea sistemului nervos central si periferic al insectelor).
Ambele substante active sunt incorporate in microparticule uniforme ca marime, cu membrana sintetica uniforma cu proprietati speciale de difuzie, dispersate intr-un solvent anorganic pe baza de apa. Dupa aplicarea prin stropire a produsului, microparticulele ajung pe planta si dupa evaporarea apei care le-a servit drept mediu de transport, incep sa crape formand pori fini pe unde substanta activa din interior se difuzeaza treptat. Datorita remanentei sale destul de indelungate si modului treptat de difuzie a substantei active, PYRINEX QUICK asigura o pastrare a efectului insecticid pentru o combatere de mai lunga durata a daunatorilor si un efect knock-down mult mai evident.

RECOMANDARI DE APLICARE

Pomi fructiferi (mar, prun, alte specii pomicole inclusiv arbori de aliniament)
PYRINEX QUICK se aplica de indata ce s-a atins pragul economic de daunare in cursul lunilor de vara pentru combaterea paduchilor testoai si a paduchelui lanos. Se folosesc volume normale de solutie in functie de specie si varsta plantatiilor, astfel incat sa se asigure o tratare uniforma a coroanelor pomilor, inclusiv in interiorul acestora si pe ramurile pe care se instaleaza de regula acesti daunatori (mai ales in partea superioara a pomilor). La toate speciile pomicole (inclusiv plantatii de aliniament), PYRINEX QUICK se poate folosi cu succes pentru combaterea omizilor defoliatoare.

Cereale paioase
PYRINEX QUICK asigura combaterea cu succes a plosnitelor (Eurygaster spp.) si gandacului balos (Lema melanopa) prin tratamente la avertizare, aplicate cu aparatura terestra sau aeriana, in volume corespunzatoare de solutie la hectar.

Cartof
PYRINEX QUICK se poate aplica pentru combaterea larvelor si adultilor gandacului din Colorado, avand efect bun si contra afidelor. Produsul este o excelenta alegere in programele de combatere integrata, recomandadu-se ca primul tratament sa se facă la eclozarea oualor cu RIMON 10 EC, dupa care se poate trata cu PYRINEX QUICK.

Varza de camp
PYRINEX QUICK se foloseste pentru combaterea larvelor de buha verzei si fluturele alb al verzei. Tratamentul se face cu volum normal de solutie la aparitia primelor larve, inainte de inchiderea capatanilor de varza

 


 
Produse similare

Telefon: 0735.174.262

Email: info@semmax-vetmag.ro

 
Promotii